Ou ferrat d'oca amb puré de patata i caviar

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Oriol Rovira
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel rural "Els casals", Berguedà

INGREDIENTS

  • 4 ous d'oca
  • 750 g de patates
  • oli d'oliva
  • 100 g de caviar o succedani
  • sal gruixuda
  • cerfull
  • 1 cullerada de mantega
  • bastons de pa torrat

PREPARACIÓ

Peleu les patates, talleu-les a rodanxes gruixudes i bulliu-les en un cassó amb aigua i sal.
Quan estiguin cuites, poseu-les en un bol amb una mica de l'aigua de cocció i la mantega una mica desfeta. Tritureu-ho amb l'ajuda d'un túrmix.

Mentrestant, trenqueu la closca dels ous i fregiu-los en un cassó amb oli abundant. Deixeu-los sobre un paper absorbent per treure l'excés d'oli.

I ja per acabar, emplateu el puré de patata, poseu-hi a sobre l'ou i saleu-lo i col·loqueu al cantó una cullerada de caviar i uns bastons de pa torrat. Podeu guarnir el plat amb una mica de cerfull.
Anar al contingut