Ossobuco de porc amb pomes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mirador de Montserrat

INGREDIENTS

  • 2 garrons
  • 1 porro
  • 2 cebes
  • 2 pastanagues
  • 4 tomàquets madurs
  • 2 alls
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branqueta de farigola
  • sal i pebre
  • oli d'oliva
  • farina
  • brou de carn
  • Per acompanyar:
  • 2 pomes

PREPARACIÓ

D'entrada, salpebreu els talls de genoll de porc, enfarineu-los i fregiu-los una mica en una paella amb oli calent.
Coleu l'oli i aprofiteu-lo per fer-hi el sofregit. Comenceu daurant els alls, i després la ceba, la pastanaga i el porro ben picats. Quan ja estigui cuit, afegiu-hi el tomàquet tallat a daus petits, el llorer i la farigola. Tapeu-ho i sofregiu-ho una estona més. Tot seguit, cobriu-ho amb brou de carn, o amb aigua, i deixeu-ho bullir uns 35 minuts. Passat aquest temps, traieu la carn, saleu el sofregit i tritureu-lo (sense el llorer i la farigola). Serviu els garrons coberts amb la salsa, i acompanyats amb anelles de ceba i boletes de poma fregides.
Anar al contingut