Orada amb espigalls i xató
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jean-Louis Durand
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Chez Bernard, Vilanova i la Geltrú
INGREDIENTS
- 4 filets d'orada
- 500 g d'espigall
- 40 g d'ametlles
- 40 g d'avellanes
- 7 nyores
- 5 grans d'all
- pa fregit
- oli
- vinagre
- sal
PREPARACIÓ
Per fer la salsa de xató, poseu en un bol les ametlles i les avellanes torrades, els alls pelats, les nyores escaldades, el pa fregit, el vinagre i l'oli i tritureu-ho.
Mentrestant, escaldeu els espigalls en un cassó amb aigua, sal i bicarbonat. A continuació, salpebreu els filets d'orada i coeu-los en una paella amb oli. Tot seguit, salteu els espigalls en una altra paella amb oli. I ja per acabar, emplateu els espigalls i l'orada i col·loqueu-hi al cantó la salsa de xató.
Mentrestant, escaldeu els espigalls en un cassó amb aigua, sal i bicarbonat. A continuació, salpebreu els filets d'orada i coeu-los en una paella amb oli. Tot seguit, salteu els espigalls en una altra paella amb oli. I ja per acabar, emplateu els espigalls i l'orada i col·loqueu-hi al cantó la salsa de xató.