Onglet de vedella bruneta
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jana Vilanova
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal vell d'Anserall, Anserall
INGREDIENTS
- 1 kg d'onglet de vedella bruneta
- 2 cebes
- 4 patates
- sal grossa
- sal Maldom
- una nou de mantega del Cadí
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli i mantega, deixeu coure la ceba, tallada a trossos, a foc suau i tapada.
Mentrestant, en una paella amb oli abundant, fregiu les patates tallades a làmines ben primes.
A continuació, en una planxa amb una mica de sal grossa, deixeu coure els talls d'onglet.
I ja per acabar, emplateu els talls d'onglet amanit amb una mica de sal Maldon i oli d'oliva, i poseu-hi les patates i la ceba al costat.
Mentrestant, en una paella amb oli abundant, fregiu les patates tallades a làmines ben primes.
A continuació, en una planxa amb una mica de sal grossa, deixeu coure els talls d'onglet.
I ja per acabar, emplateu els talls d'onglet amanit amb una mica de sal Maldon i oli d'oliva, i poseu-hi les patates i la ceba al costat.