Ofegat amb seità i pèsols
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 100 g de pèsols frescos
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 1 ceba petita
- ceps secs
- julivert picat
- 200 g de seitan
- 1 pebrot del piquillo en conserva
PREPARACIÓ
1. Escalfeu un bol de vidre amb 100 cl d'aigua al microones fins que sigui tèbia. Marineu-hi els ceps secs fins que es rehidratin.
2. Peleu els espàrrecs blancs i talleu-los a dauets.
3. Piqueu la ceba i el pebrot del piquillo.
4. Talleu els ceps ben petits.
5. En una cassola, escalfeu-hi una mica d'oli d'oliva i sofregiu-hi la ceba. Quan sigui ben rossa, afegiu-hi el pebrot i sofregiu-lo un moment.
6. Afegiu-hi els ceps i remeneu-ho bé.
7. Afegiu-hi els espàrrecs blancs i salpebreu-ho.
8. Afegiu-hi els pèsols i una mica de l'aigua dels ceps.
9. Afegiu-hi el seitan i tapeu-ho. Deixeu-ho coure a foc lent 15 minuts.
10. Quan el seitan sigui cuit, escampeu-hi julivert picat.
11. Si ho voleu més caldós, afegiu-hi més aigua.
2. Peleu els espàrrecs blancs i talleu-los a dauets.
3. Piqueu la ceba i el pebrot del piquillo.
4. Talleu els ceps ben petits.
5. En una cassola, escalfeu-hi una mica d'oli d'oliva i sofregiu-hi la ceba. Quan sigui ben rossa, afegiu-hi el pebrot i sofregiu-lo un moment.
6. Afegiu-hi els ceps i remeneu-ho bé.
7. Afegiu-hi els espàrrecs blancs i salpebreu-ho.
8. Afegiu-hi els pèsols i una mica de l'aigua dels ceps.
9. Afegiu-hi el seitan i tapeu-ho. Deixeu-ho coure a foc lent 15 minuts.
10. Quan el seitan sigui cuit, escampeu-hi julivert picat.
11. Si ho voleu més caldós, afegiu-hi més aigua.