Mussola en adob

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Antonio Romero
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: TAVERNA SUCULENT, BARCELONA
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mussola és una espècie de tauró, de carn blanca i rica en proteïnes i, tot i que és de poc contingut greixós, el fet d'arrebossar-la i de fregir-la n'augmenta considerablement el contingut calòric.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 500 g de mussola fresca
  • Per a l'adob:
  • 6 g de comí en gra
  • 6 g d'orenga sec
  • 3 grans d'all
  • 18 g de pebre vermell dolç
  • 3 g de julivert
  • 150 g de vinagre de xerès
  • 450 g d'aigua mineral
  • 2 fulles de llorer
  • 21 g sal
  • pebre negre acabat de moldre
  • Altres
  • farina de fregir peix
  • 1 llimona

PREPARACIÓ

Traiem els lloms de la mussola

Els tallem a daus, d'uns 25 g aproximadament.

Els RESERVEM en un bol.

Per fer l'adob:

Pelem els alls

Triturem amb pímer: comí, orenga, grans d'all, pebre vermell dolç, julivert, vinagre de xerès, aigua, sal i pebre negre.

Barregem l'adob amb la mussola, afegim el llorer i deixem marinar 6 hores, tapat amb paper film a la nevera.

Després, escorrem la mussola.

Enfarinem la mussola amb adob.

La fregim en abundant oli calent fins que sigui cruixent per fora i melós per dins.

Escorrem l'excés d'oli damunt paper absorbent i servim.

EMPLATAT:

En servim sis unitats i ratllem llimona amb Microplane fi pel damunt.
Anar al contingut