Mussola en adob
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Antonio Romero
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: TAVERNA SUCULENT, BARCELONA
- Dieta: Sense lactosa
- Informació nutricional -Obre
La mussola és una espècie de tauró, de carn blanca i rica en proteïnes i, tot i que és de poc contingut greixós, el fet d'arrebossar-la i de fregir-la n'augmenta considerablement el contingut calòric.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones
- 500 g de mussola fresca
- Per a l'adob:
- 6 g de comí en gra
- 6 g d'orenga sec
- 3 grans d'all
- 18 g de pebre vermell dolç
- 3 g de julivert
- 150 g de vinagre de xerès
- 450 g d'aigua mineral
- 2 fulles de llorer
- 21 g sal
- pebre negre acabat de moldre
- Altres
- farina de fregir peix
- 1 llimona
PREPARACIÓ
Traiem els lloms de la mussola
Els tallem a daus, d'uns 25 g aproximadament.
Els RESERVEM en un bol.
Per fer l'adob:
Pelem els alls
Triturem amb pímer: comí, orenga, grans d'all, pebre vermell dolç, julivert, vinagre de xerès, aigua, sal i pebre negre.
Barregem l'adob amb la mussola, afegim el llorer i deixem marinar 6 hores, tapat amb paper film a la nevera.
Després, escorrem la mussola.
Enfarinem la mussola amb adob.
La fregim en abundant oli calent fins que sigui cruixent per fora i melós per dins.
Escorrem l'excés d'oli damunt paper absorbent i servim.
EMPLATAT:
En servim sis unitats i ratllem llimona amb Microplane fi pel damunt.
Els tallem a daus, d'uns 25 g aproximadament.
Els RESERVEM en un bol.
Per fer l'adob:
Pelem els alls
Triturem amb pímer: comí, orenga, grans d'all, pebre vermell dolç, julivert, vinagre de xerès, aigua, sal i pebre negre.
Barregem l'adob amb la mussola, afegim el llorer i deixem marinar 6 hores, tapat amb paper film a la nevera.
Després, escorrem la mussola.
Enfarinem la mussola amb adob.
La fregim en abundant oli calent fins que sigui cruixent per fora i melós per dins.
Escorrem l'excés d'oli damunt paper absorbent i servim.
EMPLATAT:
En servim sis unitats i ratllem llimona amb Microplane fi pel damunt.