Músics
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carles Oliva i Joan Oliva
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones
- 200 g de xocolata negra
- 50 g d'ametlles torrades
- 50 g d'avellanes torrades
- 50 g de nous
- 50 g de panses
- 50 g de festucs
PREPARACIÓ
Per començar, foneu la xocolata trossejada al bany maria i remeneu-la.
Després, poseu-la sobre un marbre i aneu-la treballant fins que estigui a 28 graus, més o menys. A continuació, col·loqueu-la en una màniga pastissera i ompliu els petits motlles de paper amb la xocolata. Abans que la xocolata s'endureixi, col·loqueu-hi una ametlla, una avellana, una nou, una pansa i un festuc a sobre. Per acabar, deixeu-ho refredar a la nevera durant 30 o 45 minuts i desemmotlleu-los.
Després, poseu-la sobre un marbre i aneu-la treballant fins que estigui a 28 graus, més o menys. A continuació, col·loqueu-la en una màniga pastissera i ompliu els petits motlles de paper amb la xocolata. Abans que la xocolata s'endureixi, col·loqueu-hi una ametlla, una avellana, una nou, una pansa i un festuc a sobre. Per acabar, deixeu-ho refredar a la nevera durant 30 o 45 minuts i desemmotlleu-los.