Musclos racó
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosa Nonell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres
INGREDIENTS
- 2 kg musclos
- 3 cebes de Figueres grosses
- 2 fulles de llorer
- oli
- 4 grans d'all
- un branquilló de farigola
- 2 bitxos
- una cullerada de farina
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, feu coure la ceba tallada en una paella amb oli fins que quedi ben tova i transparent. Salpebreu-la.
Mentrestant, daureu en una altra paella els alls laminats, el bitxo, la farigola i les fulles de llorer. Quan els alls estiguin daurats, afegiu-hi la farina i lligueu la salsa. Després, incorporeu-hi la ceba i remeneu-ho. Tot seguit, afegiu-hi els musclos i deixeu-ho coure tapat durant 6 minuts o fins que els musclos s'obrin. I ja podreu emplatar-ho.
Mentrestant, daureu en una altra paella els alls laminats, el bitxo, la farigola i les fulles de llorer. Quan els alls estiguin daurats, afegiu-hi la farina i lligueu la salsa. Després, incorporeu-hi la ceba i remeneu-ho. Tot seguit, afegiu-hi els musclos i deixeu-ho coure tapat durant 6 minuts o fins que els musclos s'obrin. I ja podreu emplatar-ho.