Muffins
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 18 peces:
- 2 tasses de farina integral
- 1 tassa de sucre moreno
- sal
- 1 cullerada de llevat químic en pols
- 1 ou
- 1 llimona
- mantega pomada
- 1 tassa de llet
- 2 tasses de nabius
PREPARACIÓ
1. Barregeu ben barrejats els ingredients sòlids de la recepta: la farina, el llevat i una culleradeta de sal.
2. En un altre bol, barregeu-hi el sucre i la mantega, i ho escalfeu un segon al microones.
3. Després, hi afegiu l'ou i ho remeneu perquè quedi tot amalgamat.
4. Tot seguit, hi afegiu la raspadura de llimona i la llet.
5. A continuació, barregeu el contingut dels dos bols fins a obtenir una massa homogènia.
6. Per últim, hi incorporeu els nabius. Ompliu amb la massa uns motlles de paper i ho poseu al forn a uns 200 graus uns vint minuts.
2. En un altre bol, barregeu-hi el sucre i la mantega, i ho escalfeu un segon al microones.
3. Després, hi afegiu l'ou i ho remeneu perquè quedi tot amalgamat.
4. Tot seguit, hi afegiu la raspadura de llimona i la llet.
5. A continuació, barregeu el contingut dels dos bols fins a obtenir una massa homogènia.
6. Per últim, hi incorporeu els nabius. Ompliu amb la massa uns motlles de paper i ho poseu al forn a uns 200 graus uns vint minuts.