Mousse de xocolata

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sílvia Soto (Digital manager de Terrassa)
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata és rica en potassi, mineral que participa en la correcta funció muscular i neurològica.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 200 g de cobertura de xocolata 80% de cacau
  • 100 ml de llet sencera
  • 400 ml de nata líquida 35% MG
  • 60 g de sucre blanc
  • 3 fulls de gelatina
  • 3 rovells d'ou
  • Per al servei:
  • flocs d'espelta caramel•litzats
  • gerds deshidratats

PREPARACIÓ

Per començar, guardeu la meitat de la nata líquida a la nevera fins al moment de muntar-la i poseu els fulls de gelatina en remull en un bol amb aigua freda.

A continuació, poseu en un cassó la llet, la meitat de la nata líquida, els rovells i el sucre. Barregeu-ho bé amb les varetes manuals i deixeu que arrenqui el bull a foc mitjà mentre ho remeneu constatment. Seguidament, retireu-ho del foc i afegiu-hi la cobertura de xocolata i els fulls de gelanta mentre ho aneu remenant. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.

Mentrestant, munteu la nata, que havíeu reservat a la nevera, amb unes varetes elèctriques. Un cop muntada, afegiu-la a la barreja de xocolata que ja serà tèbia i remeneu-ho suaument fins que quedi una mescla homogènia. Després, serviu la mousse en copes i deixeu-les a la nevera fins que quallin, dues hores com a mínim.

I ja per acabar, traieu les copes de la nevera, poseu-hi per sobre els gerds deshidratats i els flocs d'espelta caramel•litzats.
Anar al contingut