Mousse de recuit de Fonteta amb compota de poma
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: La Vienesa
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Vienesa, Sant Feliu de Guíxols / Girona
INGREDIENTS
- 150 g de recuit de Fonteta
- 300 g de nata semimuntada
- 20 g de mel de mil flors
- 4 fulls de gelatina
- 30 g de nata líquida
- galetes de nous o carquinyolis Per a la compota de poma:
- 300 g de poma verda
- 40 g de sucre
- canyella
PREPARACIÓ
Per començar, desfeu la mel amb la nata líquida en un cassó.
Traieu-lo del foc, i afegiu-hi els fulls de gelatina que prèviament haureu remullat amb aigua. Després, remeneu-ho i passeu-ho a un bol i afegiu-hi la nata muntada. Remeneu-ho amb cura i deixeu-ho reposar a la nevera. A continuació, poseu la compota de poma que prèviament haureu preparat en un cassó i deixeu-la reduir uns 5 o 10 minuts. I ja per acabar, ompliu una copa de mousse ajudant-vos d'una màniga pastissera, poseu-hi a sobre dues cullerades de compota de poma a sobre i cobriu-ho amb més mousse. Després, decoreu-ho amb una mica de reducció de mel que prèviament haureu preparat reduint una mica de mel amb aigua en un cassó.
Traieu-lo del foc, i afegiu-hi els fulls de gelatina que prèviament haureu remullat amb aigua. Després, remeneu-ho i passeu-ho a un bol i afegiu-hi la nata muntada. Remeneu-ho amb cura i deixeu-ho reposar a la nevera. A continuació, poseu la compota de poma que prèviament haureu preparat en un cassó i deixeu-la reduir uns 5 o 10 minuts. I ja per acabar, ompliu una copa de mousse ajudant-vos d'una màniga pastissera, poseu-hi a sobre dues cullerades de compota de poma a sobre i cobriu-ho amb més mousse. Després, decoreu-ho amb una mica de reducció de mel que prèviament haureu preparat reduint una mica de mel amb aigua en un cassó.