Mousse de recuit de Fonteta amb compota de poma

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: La Vienesa
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Vienesa, Sant Feliu de Guíxols / Girona

INGREDIENTS

  • 150 g de recuit de Fonteta
  • 300 g de nata semimuntada
  • 20 g de mel de mil flors
  • 4 fulls de gelatina
  • 30 g de nata líquida
  • galetes de nous o carquinyolis Per a la compota de poma:
  • 300 g de poma verda
  • 40 g de sucre
  • canyella

PREPARACIÓ

Per començar, desfeu la mel amb la nata líquida en un cassó.
Traieu-lo del foc, i afegiu-hi els fulls de gelatina que prèviament haureu remullat amb aigua. Després, remeneu-ho i passeu-ho a un bol i afegiu-hi la nata muntada. Remeneu-ho amb cura i deixeu-ho reposar a la nevera. A continuació, poseu la compota de poma que prèviament haureu preparat en un cassó i deixeu-la reduir uns 5 o 10 minuts. I ja per acabar, ompliu una copa de mousse ajudant-vos d'una màniga pastissera, poseu-hi a sobre dues cullerades de compota de poma a sobre i cobriu-ho amb més mousse. Després, decoreu-ho amb una mica de reducció de mel que prèviament haureu preparat reduint una mica de mel amb aigua en un cassó.
Anar al contingut