Mousse de llimona
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 100 gr de llimones per fer el suc
- 160 gr de sucre
- 3 clares d'ous
- 300 gr de nata
- raspadura de llimona
PREPARACIÓ
Primer de tot, hem d'escórrer el suc de les llimones, el colem i hi afegim la raspadura de llimona. El posem al foc i el reduïm a la meitat. Després el reservem en fred.
Muntem per una banda les clares i, per l'altra, la nata. Un cop muntada la nata la barregem amb el suc de llimona i el sucre. Després hi afegim les clares.
Perquè no se'ns talli, s'ha de tenir en compte de barrejar la nata amb el suc de llimona, primer, i al final les clares. A més, ho hem de fer amb una espàtula de fusta en forma de creu i mai fent cercles.
Reservem la barreja dues hores a la nevera i la servim ben freda.
Si volem fer una mousse més lleugera hem de substituir la nata per nata de soja, que és una nata vegetal amb menys greix.
Muntem per una banda les clares i, per l'altra, la nata. Un cop muntada la nata la barregem amb el suc de llimona i el sucre. Després hi afegim les clares.
Perquè no se'ns talli, s'ha de tenir en compte de barrejar la nata amb el suc de llimona, primer, i al final les clares. A més, ho hem de fer amb una espàtula de fusta en forma de creu i mai fent cercles.
Reservem la barreja dues hores a la nevera i la servim ben freda.
Si volem fer una mousse més lleugera hem de substituir la nata per nata de soja, que és una nata vegetal amb menys greix.