Mousse de la Sra. Macià
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Mousse de la Sra. Macià
- 250 g de xocolata en pols
- 460 g de llet condensada
- 400 g de nata muntada
PREPARACIÓ
1.Comencem a preparar les postres de la mare de l'Àlex posant en un bol la xocolata en pols.
2.Després, la llet condensada.
3.Ho anem batent i hi afegim de mica en mica la nata. I la muntem. S'haurà de posar al congelador, després a la nevera i ho traiem a temperatura ambient abans de servir, perquè la mousse quedi cremosa.
2.Després, la llet condensada.
3.Ho anem batent i hi afegim de mica en mica la nata. I la muntem. S'haurà de posar al congelador, després a la nevera i ho traiem a temperatura ambient abans de servir, perquè la mousse quedi cremosa.