Mosaic de tomàquet confitat i formatge

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Manuel Campos
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El tovalló verd, Sant Pere de Ribes

INGREDIENTS

  • 1 kg 1/2 de tomàquet madur
  • 300 g de formatge fresc
  • 1 cullerada sopera d'herbes provençals
  • orenga
  • oli d'oliva verge
  • sal
  • pebre Per a la guarnició:
  • enciam
  • vinagre de Xerès
  • vinagre de Mòdena

PREPARACIÓ

Per començar, peleu els tomàquets que prèviament haureu escaldat.
Talleu-los a quarts i buideu-los de llavors. Tot seguit, bulliu aigua en un cassó i afegiu-hi les herbes provençals, una mica d'oli, sal, pebre i els tomàquets. Deixeu-ho escalivar tapat durant dues hores. A continuació, emplateu el tomàquet intercalant-hi unes làmines de formatge fresc. Després, col·loqueu-hi els enciams al cantó i amaniu-los amb una mica d'oli de confitar els tomàquets, sal, vinagre de Xerès i vinagre de Mòdena. Podeu decorar el plat amb una mica de cibulet.
Anar al contingut