Morro de bacallà confitat amb cremós de patata

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Lola Salvador
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Sucursal, València

INGREDIENTS

  • 800 g de morro de bacallà
  • 4-5 patates
  • 3 cabeces d'alls
  • 1 l d'oli
  • tomàquets deshidratats
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, confiteu les cabeces d'alls en un cassó amb oli.
Tot seguit, bulliu les pells del bacallà en un cassó amb aigua.
Quan hagi arrencat el bull, coleu-ho i afegiu-hi les patates pelades i tallades en rodanxes gruixudes.

A continuació, escalfeu l'oli en un cassó fins que aconseguiu una temperatura de 60 graus. Afegiu-hi el bacallà i retireu-ho del foc. Deixeu-ho coure fora del foc durant 5 o 6 minuts.

Mentrestant, poseu un un bol l'oli d'all i la patata bullida amb el suc. Tritureu-ho amb l'ajuda d'un túrmix.

I ja per acabar, emplateu el cremós de patata i disposeu-hi a sobre el bacallà. Podeu decorar el plat amb uns tomàquets deshidratats confitats en oli.
Anar al contingut