Morro de bacallà al pil-pil amb llenegues negres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Hernández
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Comiols, Barcelona
INGREDIENTS
- 600 g de morro de bacallà dessalat
- 100 g de tripa de bacallà
- 16 olives
- 600 g de llenegues negres
- 2 alls
- oli d'oliva verge
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua bulliu la tripa de bacallà.
Quan estigui cuita, deixeu-la refredar i talleu-la a trossos.
A continuació, en una cassola amb oli, sofregiu l'all picat.
Quan estigui daurat, afegiu-hi la tripa de bacallà i el morro de bacallà, i deixeu-ho coure un parell de minuts.
Tot seguit, poseu-hi les llenegues i deixeu-ho coure.
Quan faltin un parell de minuts per acabar la cocció, afegiu-hi les olives i ja podeu servir-lo en la mateixa cassola.
Quan estigui cuita, deixeu-la refredar i talleu-la a trossos.
A continuació, en una cassola amb oli, sofregiu l'all picat.
Quan estigui daurat, afegiu-hi la tripa de bacallà i el morro de bacallà, i deixeu-ho coure un parell de minuts.
Tot seguit, poseu-hi les llenegues i deixeu-ho coure.
Quan faltin un parell de minuts per acabar la cocció, afegiu-hi les olives i ja podeu servir-lo en la mateixa cassola.