Morro de bacallà a la llauna
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Toledo
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Manel, Martorell
- Informació nutricional -Obre
El bacallà, com la majoria de peixos blancs, és ric en proteïnes d'alt valor biològic i pobre en greixos.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 morros de bacallà
- 1 cabeça d'alls
- 1 c/p de pebre vermell dolç
- 1/4 l d'aigua mineral
- 400 g de mongetes del ganxet cuites
- oli d'oliva
- 2 c/s de farina
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb oli abundant i ben calent fregiu el morro de bacallà.
Quan estigui dauradet retireu-lo i reserveu-lo sobre paper absorbent.
A continuació, traieu la meitat de l'oli de la paella de fregir el bacallà i fregiu-hi els alls laminats. Quan estiguin rossos, afegiu-hi el pebre vermell i la farina, i remeneu-ho bé.
Seguidament, poseu-hi l'aigua i deixeu-ho coure una estona. Quan hagi reduït, afegiu-hi el bacallà i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts.
Finalment, poseu-hi les mongetes i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu el morro de bacallà amb les mongetes i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.
Quan estigui dauradet retireu-lo i reserveu-lo sobre paper absorbent.
A continuació, traieu la meitat de l'oli de la paella de fregir el bacallà i fregiu-hi els alls laminats. Quan estiguin rossos, afegiu-hi el pebre vermell i la farina, i remeneu-ho bé.
Seguidament, poseu-hi l'aigua i deixeu-ho coure una estona. Quan hagi reduït, afegiu-hi el bacallà i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts.
Finalment, poseu-hi les mongetes i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu el morro de bacallà amb les mongetes i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.