Morro de bacallà a la llauna

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pere Toledo
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Manel, Martorell
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà, com la majoria de peixos blancs, és ric en proteïnes d'alt valor biològic i pobre en greixos.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 morros de bacallà
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 c/p de pebre vermell dolç
  • 1/4 l d'aigua mineral
  • 400 g de mongetes del ganxet cuites
  • oli d'oliva
  • 2 c/s de farina

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb oli abundant i ben calent fregiu el morro de bacallà.

Quan estigui dauradet retireu-lo i reserveu-lo sobre paper absorbent.

A continuació, traieu la meitat de l'oli de la paella de fregir el bacallà i fregiu-hi els alls laminats. Quan estiguin rossos, afegiu-hi el pebre vermell i la farina, i remeneu-ho bé.

Seguidament, poseu-hi l'aigua i deixeu-ho coure una estona. Quan hagi reduït, afegiu-hi el bacallà i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts.

Finalment, poseu-hi les mongetes i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.

I ja per acabar, emplateu el morro de bacallà amb les mongetes i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.
Anar al contingut