Monte Bianco
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Canal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona
INGREDIENTS
- Per a la base d'ametlla:
- farina
- pols d'ametlla
- clares d'ou
- sucre
- 200 g de crema de marron glacé
- 100 g de trossets de marron glacé
- 200 g de nata muntada sense sucre
- 200 g de merenga (clares i sucre)
- sucre glaç
PREPARACIÓ
Per fer la base d'ametlla, poseu les clares d'ou i el sucre en un bol i munteu-ho una mica.
Després, afegiu-hi el sucre glaç, la farina i la pols d'ametlla, i torneu-ho a remenar. Poseu aquesta massa en una màniga pastissera. Tot seguit, poseu un paper de forn en una plata de forn i poseu la massa d'ametlla a sobre en forma de disc. Deixeu-ho coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.
A continuació, emplateu la base d'ametlla, unteu-la amb la crema de marron glacé i tireu-hi uns trossets de marron glacé per sobre. Després, poseu la nata al mig del disc en forma de muntanyeta i tireu-hi més trossets de marron glacé per sobre.
I ja per acabar, poseu la nata i la merenga en unes mànigues pastisseres i cobriu el Monte Bianco completament. Podeu guarnir el plat amb una mica de sucre glaç.
Després, afegiu-hi el sucre glaç, la farina i la pols d'ametlla, i torneu-ho a remenar. Poseu aquesta massa en una màniga pastissera. Tot seguit, poseu un paper de forn en una plata de forn i poseu la massa d'ametlla a sobre en forma de disc. Deixeu-ho coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.
A continuació, emplateu la base d'ametlla, unteu-la amb la crema de marron glacé i tireu-hi uns trossets de marron glacé per sobre. Després, poseu la nata al mig del disc en forma de muntanyeta i tireu-hi més trossets de marron glacé per sobre.
I ja per acabar, poseu la nata i la merenga en unes mànigues pastisseres i cobriu el Monte Bianco completament. Podeu guarnir el plat amb una mica de sucre glaç.