Molls saltats amb fonoll i salsa de pebrot
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Up & Down
INGREDIENTS
- 4 molls de 300/400 g
- 2 fonolls frescos
- 200 g de mantega
- 100 g de sucre
- 1 got de vinagre de Xerès
- aigua Per a la salsa de pebrot:
- 1 kg de pebrots grocs
- 1 cullerada de sucre
PREPARACIÓ
Aquest plat el farem amb el bulb del fonoll.
Per a netejar-los, traieu-los l'herba i talleu-los en 4 trossos. Poseu-los en una cassola amb mantega i una mica d'aigua (no ha de cobrir-los), tapeu-los i quan estiguin cuits poseu-hi el sucre i deixeu-los a foc lent que es caramel.litzin. Llavors afegiu-hi el vinagre perquè es faci l'agredolç. Per a fer la salsa, passeu el pebrot groc per la liquadora i després deixeu-lo reduir en un cassó amb sucre. Mentrestant podeu saltar els molls en una paella ben calenta i amb una mica d'oli. Per emplatar, poseu els bulbs de fonoll al mig, els molls i per sobre la salsa de pebrot groc.
Per a netejar-los, traieu-los l'herba i talleu-los en 4 trossos. Poseu-los en una cassola amb mantega i una mica d'aigua (no ha de cobrir-los), tapeu-los i quan estiguin cuits poseu-hi el sucre i deixeu-los a foc lent que es caramel.litzin. Llavors afegiu-hi el vinagre perquè es faci l'agredolç. Per a fer la salsa, passeu el pebrot groc per la liquadora i després deixeu-lo reduir en un cassó amb sucre. Mentrestant podeu saltar els molls en una paella ben calenta i amb una mica d'oli. Per emplatar, poseu els bulbs de fonoll al mig, els molls i per sobre la salsa de pebrot groc.