Molls de roca amb escabetx
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port
INGREDIENTS
- 2 molls (4 supremes)
- 1 al.
- 1 pastanaga
- 1 porro
- 1 carbassó
- 1 coliflor
- 1/4 de pebrot vermell
- llorer
- oli d'oliva
- vinagre i sal
PREPARACIÓ
Poseu oli d'oliva en una paella, i mentre es va escalfant, talleu les verdures molt fines perquè es coguin més de pressa.
Primer daureu les pastanagues i el carabassó (tallats a rodanxes), 2 alls i un tros de fulla de llorer. Deixeu-ho coure uns 2 minuts a foc mitjà, retireu-ho del foc i reserveu-ho. Tot seguit, coeu-hi durant 2 minuts més la coliflor, el pebrot vermell i el porro, tallat a rodanxes, i reserveu-ho. Saleu els molls i fregiu-los en la mateixa paella per la part de la pell. Per muntar el plat, col·loqueu les verdures combinant colors, els molls ja fregits i adorneu-ho amb una fulla de llorer i julivert. Per últim prepareu l'escabetx fent servir encara la mateixa paella. Poseu-hi vinagre, espereu un moment i un cop fet aboqueu-lo per sobre el plat.
Primer daureu les pastanagues i el carabassó (tallats a rodanxes), 2 alls i un tros de fulla de llorer. Deixeu-ho coure uns 2 minuts a foc mitjà, retireu-ho del foc i reserveu-ho. Tot seguit, coeu-hi durant 2 minuts més la coliflor, el pebrot vermell i el porro, tallat a rodanxes, i reserveu-ho. Saleu els molls i fregiu-los en la mateixa paella per la part de la pell. Per muntar el plat, col·loqueu les verdures combinant colors, els molls ja fregits i adorneu-ho amb una fulla de llorer i julivert. Per últim prepareu l'escabetx fent servir encara la mateixa paella. Poseu-hi vinagre, espereu un moment i un cop fet aboqueu-lo per sobre el plat.