Molls de roca amb escabetx

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port

INGREDIENTS

  • 2 molls (4 supremes)
  • 1 al.
  • 1 pastanaga
  • 1 porro
  • 1 carbassó
  • 1 coliflor
  • 1/4 de pebrot vermell
  • llorer
  • oli d'oliva
  • vinagre i sal

PREPARACIÓ

Poseu oli d'oliva en una paella, i mentre es va escalfant, talleu les verdures molt fines perquè es coguin més de pressa.
Primer daureu les pastanagues i el carabassó (tallats a rodanxes), 2 alls i un tros de fulla de llorer. Deixeu-ho coure uns 2 minuts a foc mitjà, retireu-ho del foc i reserveu-ho. Tot seguit, coeu-hi durant 2 minuts més la coliflor, el pebrot vermell i el porro, tallat a rodanxes, i reserveu-ho. Saleu els molls i fregiu-los en la mateixa paella per la part de la pell. Per muntar el plat, col·loqueu les verdures combinant colors, els molls ja fregits i adorneu-ho amb una fulla de llorer i julivert. Per últim prepareu l'escabetx fent servir encara la mateixa paella. Poseu-hi vinagre, espereu un moment i un cop fet aboqueu-lo per sobre el plat.
Anar al contingut