Molls amb ous i sobrassada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Gruber
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Syrah (Hotel AB Skipper), Barcelona
INGREDIENTS
- 8 molls (de 80-90 g la unitat)
- 8 ous
- 100 g de sobrassada
- 2 nous de mantega
- 4 patates
- sal i oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en una paella la mantega, les patates prèviament pelades i tallades a daus, cobriu-ho tot amb aigua i deixeu-ho coure a foc suau.
A continuació, poseu els molls prèviament desespinats en una safata, amaniu-los amb oli i sal i deixeu-los coure al forn durant 5 minuts a 180 graus.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli poseu-hi la sobrassada tallada a daus i els ous batuts i remeneu-los amb una forquilla fins que estiguin cuits.
I ja per acabar, emplateu els molls, poseu-hi els ous amb sobrassada per sobre i els daus de patata al costat.
A continuació, poseu els molls prèviament desespinats en una safata, amaniu-los amb oli i sal i deixeu-los coure al forn durant 5 minuts a 180 graus.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli poseu-hi la sobrassada tallada a daus i els ous batuts i remeneu-los amb una forquilla fins que estiguin cuits.
I ja per acabar, emplateu els molls, poseu-hi els ous amb sobrassada per sobre i els daus de patata al costat.