Molls amb ous i sobrassada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Gruber
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Syrah (Hotel AB Skipper), Barcelona

INGREDIENTS

  • 8 molls (de 80-90 g la unitat)
  • 8 ous
  • 100 g de sobrassada
  • 2 nous de mantega
  • 4 patates
  • sal i oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una paella la mantega, les patates prèviament pelades i tallades a daus, cobriu-ho tot amb aigua i deixeu-ho coure a foc suau.
A continuació, poseu els molls prèviament desespinats en una safata, amaniu-los amb oli i sal i deixeu-los coure al forn durant 5 minuts a 180 graus.

Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli poseu-hi la sobrassada tallada a daus i els ous batuts i remeneu-los amb una forquilla fins que estiguin cuits.

I ja per acabar, emplateu els molls, poseu-hi els ous amb sobrassada per sobre i els daus de patata al costat.
Anar al contingut