Molls amb emulsió de taronja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Roca
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El celler de Can Roca, Girona
INGREDIENTS
- 1 kg de molls
- 1/2 bròquil
- 100 g de mantega
- cerfull
- Per a la salsa de taronja:
- suc de dues taronges
- 40 g d'oli d'oliva
- 1 cullerada d'ous de salmó
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, feu bullir el bròquil en una olla amb aigua i sal.
Mentrestant, reduïu el suc de taronja en un cassó fins a la meitat del seu volum inicial. Afegiu-hi mantega i oli i remeneu-ho. Manteniu l'emulsió de taronja calenta. A continuació, poseu el bròquil bullit en un recipient, afegiu-hi mantega i tritureu-ho. Després, daureu els molls sense espines en una paella amb oli. Per acabar, emplateu els molls. Decoreu-ho amb l'emulsió de taronja i, a sobre de cada moll, poseu-hi una mica de puré de bròquil i ous de salmó.
Mentrestant, reduïu el suc de taronja en un cassó fins a la meitat del seu volum inicial. Afegiu-hi mantega i oli i remeneu-ho. Manteniu l'emulsió de taronja calenta. A continuació, poseu el bròquil bullit en un recipient, afegiu-hi mantega i tritureu-ho. Després, daureu els molls sense espines en una paella amb oli. Per acabar, emplateu els molls. Decoreu-ho amb l'emulsió de taronja i, a sobre de cada moll, poseu-hi una mica de puré de bròquil i ous de salmó.