Molls amb carxofa i all cremat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Manairó, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 molls de roca
- 150 g d'arròs
- 4 carxofes
- oli d'oliva
- 2 peus de porc bullits
- 4 grans d'all
- 3 tomàquets madurs
- sal
PREPARACIÓ
Fregiu les carxofes tallades en un cassó amb oli. Un cop rosses, retireu l'oli i reserveu-lo.
A continuació, poseu en un cassó les carxofes fregides, l'arròs i aigua abundant, i deixeu-ho coure durant 30 minuts. Finalment, afegiu-hi una mica d'oli de carxofa i tritureu-ho amb l'ajuda d'un túrmix.
Per fer l'all cremat, daureu l'all tallat a làmines en una paella amb oli, quan estigui ben torrat afegiu-hi el tomàquet picat i deixeu-ho coure a foc baix.
Mentrestant, feu coure en una paella amb oli els filets de moll i unes carxofes que haureu escaldat amb oli. Escalfeu els peus de porc desossats a la mateixa paella.
I ja per acabar, emplateu la maionesa de carxofes, poseu els molls i els peus de porc a sobre i gaurniu el plat amb unes carxofes i l'all cremat.
A continuació, poseu en un cassó les carxofes fregides, l'arròs i aigua abundant, i deixeu-ho coure durant 30 minuts. Finalment, afegiu-hi una mica d'oli de carxofa i tritureu-ho amb l'ajuda d'un túrmix.
Per fer l'all cremat, daureu l'all tallat a làmines en una paella amb oli, quan estigui ben torrat afegiu-hi el tomàquet picat i deixeu-ho coure a foc baix.
Mentrestant, feu coure en una paella amb oli els filets de moll i unes carxofes que haureu escaldat amb oli. Escalfeu els peus de porc desossats a la mateixa paella.
I ja per acabar, emplateu la maionesa de carxofes, poseu els molls i els peus de porc a sobre i gaurniu el plat amb unes carxofes i l'all cremat.