Minipizzes cruixents

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Antònia Moscoso
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquestes pizzetes son una recepta molt completa nutricionalment, ja que pels ingredients que inclou, aporta hidrats de carboni, proteïnes, fibra i vitamines i mineralsAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g de salsa de tomàquet
  • 50 g de formatge fresc
  • 100 g de mató de Montserrat
  • 1 llauna de tonyina petita
  • 1 pot petit d'olives sense os
  • 150 g de xampinyons
  • 50 g de cansalada
  • alfàbrega
  • orenga
  • oli d'oliva
  • 1 c/s de mel
  • Ingredients per a la massa:
  • 200 g de farina de mitja força (barreja de la normal i de força)
  • 11 cl d'aigua
  • 25 ml d'oli
  • 15 g de llevat de forner
  • 1 c/p de sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol la farina, l'aigua, l'oli i el llevat i amasseu-ho amb les mans durant una estona. Quan tingueu la massa ben fina, afegiu-hi la sal i torneu-la a treballar amb les mans una estona més. Després, tapeu el bol amb un drap i deixeu reposar la massa fins que dobli el volum. Seguidament, traieu la massa del bol, treballeu-la una mica més amb les mans, torneu-la a tapar i deixeu-la fermentar mitja horeta més.

A continuació, agafeu porcions de massa, estireu-les amb el corró i fregiu-les en una paella amb oli abundant fins que estiguin dauradetes. Per fer les primeres minipizzes salades, cobriu unes quantes bases de minipizzes amb salsa de tomàquet, orenga, alfàbrega, tonyina, olives picades i formatge fresc. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu els xampinyons laminats i la cansalada a dauets fins que quedi ben dauradets.Després, podeu fer unes altres minipizzes salades amb salsa de tomàquet, orenga, el saltat de xampinyons i cansalada i el formatge fresc. I finalment, en podeu fer unes de dolces, cobrint la massa amb mató i un raig de mel per sobre.
Anar al contingut