Milfulls de patata i moniato amb emmental
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 150 g de formatge emmental
- 2 patates grosses
- 2 moniatos
- 25 g de mantega de bona qualitat
- estragó sec
- sal
- pebre negre
- 1 dl de crema de llet
PREPARACIÓ
1. Peleu les patates i els moniatos i talleu-ho tot a rodanxes amb la mandolina. Reserveu-ho en aigua freda, per separat.
2. Piqueu l'estragó.
3. Utilitzeu un motlle rectangular per anar al forn i feu-li una pel·lícula de mantega perquè no s'hi enganxi res.
4. Ratlleu el formatge amb un ratllador de pas fi.
5. Repetiu aquest procediment:
a. Capa de patata, sal, pebre i estragó.
b. Formatge ratllat. Vigileu de no gastar tot el formatge, perquè l'última capa ha de ser necessàriament de formatge.
c. Capa de moniato, sal, pebre i estragó.
6. Aboqueu-hi un rajolí de crema de llet, però no massa, no ha de cobrir tot el milfulls.
7. Programeu el microones en funció "crisp" i coeu el milfulls uns 18-20 minuts fins que la patata i el moniato siguin tendres, el formatge fos, i la superfície del milfulls dauradeta i ben gratinada.
8. Deixeu reposar el milfulls uns 5 minuts perquè acabi d'agafar consistència.
2. Piqueu l'estragó.
3. Utilitzeu un motlle rectangular per anar al forn i feu-li una pel·lícula de mantega perquè no s'hi enganxi res.
4. Ratlleu el formatge amb un ratllador de pas fi.
5. Repetiu aquest procediment:
a. Capa de patata, sal, pebre i estragó.
b. Formatge ratllat. Vigileu de no gastar tot el formatge, perquè l'última capa ha de ser necessàriament de formatge.
c. Capa de moniato, sal, pebre i estragó.
6. Aboqueu-hi un rajolí de crema de llet, però no massa, no ha de cobrir tot el milfulls.
7. Programeu el microones en funció "crisp" i coeu el milfulls uns 18-20 minuts fins que la patata i el moniato siguin tendres, el formatge fos, i la superfície del milfulls dauradeta i ben gratinada.
8. Deixeu reposar el milfulls uns 5 minuts perquè acabi d'agafar consistència.