Milfulls de nata i llimona
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Aglae Grande
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Folquer, Barcelona
INGREDIENTS
- Per a les galetes:
- 100 g d'ametlles crues picades
- 200 g de sucre
- 100 g de mantega
- 15 g de farina
- 1 copeta de licor d'avellana Per a la crema de llimona:
- 3 llimones
- 250 g de sucre
- 3 ous
- 45 g de mantega Per guarnir:
- nata muntada
PREPARACIÓ
Comenceu aquestes postres preparant les galetes d'ametlla. Barregeu en un bol la mantega desfeta, les ametlles crues picades, el sucre, una mica de farina i una copeta de licor d'avellana. Un cop feta la pasta, reserveu-la dues hores a la nevera perquè agafi la consistència adequada. Passat aquest temps, feu unes boles amb la pasta i poseu-les en una safata d'anar al forn. La cocció ha de ser a 180 graus uns 15 o 20 minuts. Mentrestant, aprofiteu per fer la crema de llimona. Bateu els ous en un bol i afegiu-hi el sucre, la mantega i el suc de llimona. Barregeu-ho bé i poseu-ho 4 minuts al microones a potència màxima. Després passeu-ho per la batedora i repetiu la mateixa operació dues vegades més. Deixeu refredar la crema, poseu-la en un pot de vidre i reserveu-la a la nevera. Munteu aquestes postres com si fossin un milfulls. Feu una capa de galeta, una altra de crema de llimona, una altra de nata muntada amb sucre i una capa de galeta. Decoreu-ho amb fruits vermells.