Milfulls de formatge (DOP) de l'Alt Urgell i la Cerdanya
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Bosch
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port
INGREDIENTS
- Pa de pernil
- 150 g de formatge (DOP) de l'Alt Urgell i la Cerdanya
- 300 g de patata
- 80 g de tòfona
- 200 g de fesols bullits
- 1 gotet d'oli d'oliva
- Sal
PREPARACIÓ
Per començar, peleu la patata, doneu-li forma cilíndrica, talleu-la a rodanxes primes amb una mandolina,
poseu-la sobre un silpat en una safata de forn, amaniu-la amb oli i sal i deixeu-la coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.
Per fer el puré de fesols, poseu a la Thermomix els fesols bullits, juntament amb una mica de l'aigua de la seva cocció i l'oli d'oliva i tritureu-ho.
A continuació, agafeu 3 llesques de pa de pernil, poseu un tall de formatge a sobre de cada llesca, cobriu-los amb les rodanxes de patata i les rodanxes de tòfona, també tallades amb la mandolina, i poseu-hi una mica de puré de fesols a sobre.
I ja per acabar, poseu les llesques de pa una a sobre de l'altra al centre del plat i poseu-hi una mica més de puré de fesols a sobre de tot.
poseu-la sobre un silpat en una safata de forn, amaniu-la amb oli i sal i deixeu-la coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.
Per fer el puré de fesols, poseu a la Thermomix els fesols bullits, juntament amb una mica de l'aigua de la seva cocció i l'oli d'oliva i tritureu-ho.
A continuació, agafeu 3 llesques de pa de pernil, poseu un tall de formatge a sobre de cada llesca, cobriu-los amb les rodanxes de patata i les rodanxes de tòfona, també tallades amb la mandolina, i poseu-hi una mica de puré de fesols a sobre.
I ja per acabar, poseu les llesques de pa una a sobre de l'altra al centre del plat i poseu-hi una mica més de puré de fesols a sobre de tot.