Milfulls de formatge (DOP) de l'Alt Urgell i la Cerdanya

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Bosch
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port

INGREDIENTS

  • Pa de pernil
  • 150 g de formatge (DOP) de l'Alt Urgell i la Cerdanya
  • 300 g de patata
  • 80 g de tòfona
  • 200 g de fesols bullits
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • Sal

PREPARACIÓ

Per començar, peleu la patata, doneu-li forma cilíndrica, talleu-la a rodanxes primes amb una mandolina,
poseu-la sobre un silpat en una safata de forn, amaniu-la amb oli i sal i deixeu-la coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.

Per fer el puré de fesols, poseu a la Thermomix els fesols bullits, juntament amb una mica de l'aigua de la seva cocció i l'oli d'oliva i tritureu-ho.

A continuació, agafeu 3 llesques de pa de pernil, poseu un tall de formatge a sobre de cada llesca, cobriu-los amb les rodanxes de patata i les rodanxes de tòfona, també tallades amb la mandolina, i poseu-hi una mica de puré de fesols a sobre.

I ja per acabar, poseu les llesques de pa una a sobre de l'altra al centre del plat i poseu-hi una mica més de puré de fesols a sobre de tot.
Anar al contingut