Merengues farcides de gelat de llimona

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: David Contreras
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Infinit, Vilanova i la Geltrú

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de sucre glacé
  • 300 g de clares d'ou (10 ous aprox.)
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • un polsim de sal
  • 4 càpsules de paper (rodones com les d'una magdalena grossa)
  • 4 boles de gelat de llimona

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol les clares d'ou, el sucre glacé, la sal i el suc de llimona, poseu-les al bany maria i remeneu-les amb un batedor fins que les clares estiguin tèbies.

Seguidament, munteu-les amb el batedor.

A continuació, farciu les càpsules de paper amb les clares muntades fins a la meitat, poseu-hi una bola de gelat de llimona a sobre i cobriu-les amb més clara muntada.

Finalment, deixeu-les coure al forn durant 2 minuts a 200 graus.

I ja per acabar, desemmotlleu les merengues i emplateu-les.
Anar al contingut