Merengues farcides de gelat de llimona
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Contreras
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Infinit, Vilanova i la Geltrú
INGREDIENTS
- 1/2 kg de sucre glacé
- 300 g de clares d'ou (10 ous aprox.)
- 1 culleradeta de suc de llimona
- un polsim de sal
- 4 càpsules de paper (rodones com les d'una magdalena grossa)
- 4 boles de gelat de llimona
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol les clares d'ou, el sucre glacé, la sal i el suc de llimona, poseu-les al bany maria i remeneu-les amb un batedor fins que les clares estiguin tèbies.
Seguidament, munteu-les amb el batedor.
A continuació, farciu les càpsules de paper amb les clares muntades fins a la meitat, poseu-hi una bola de gelat de llimona a sobre i cobriu-les amb més clara muntada.
Finalment, deixeu-les coure al forn durant 2 minuts a 200 graus.
I ja per acabar, desemmotlleu les merengues i emplateu-les.
Seguidament, munteu-les amb el batedor.
A continuació, farciu les càpsules de paper amb les clares muntades fins a la meitat, poseu-hi una bola de gelat de llimona a sobre i cobriu-les amb més clara muntada.
Finalment, deixeu-les coure al forn durant 2 minuts a 200 graus.
I ja per acabar, desemmotlleu les merengues i emplateu-les.