Melós de cansalada amb crema de mongetes
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Melós de cansalada amb crema de mongetes
- (per persona)
- 100 g de mongetes del ganxet cuites
- oli d'oliva
- cansalada viada
- 1 piparra
- julivert
PREPARACIÓ
1. Per començar, farem un allioli només amb mongeta, sense l'ou. Triturem les mongetes amb l'ajuda d'una batedora elèctrica. El midó ens ajudarà a fer-ne una crema.
2. Rostem un tros de cansalada en una paella amb una miqueta d'oli.
3. Triturem bé les mongetes i hi afegim una mica d'oli per muntar-les. La textura ha de quedar molt cremosa.
4. En un plat fons posem una base de la crema que hem fet i, a sobre, hi afegim el tros de cansalada rostat. Al damunt de la cansalada hi posarem una piparra i hi afegim una mica de julivert picat. Que vagi de gust!
2. Rostem un tros de cansalada en una paella amb una miqueta d'oli.
3. Triturem bé les mongetes i hi afegim una mica d'oli per muntar-les. La textura ha de quedar molt cremosa.
4. En un plat fons posem una base de la crema que hem fet i, a sobre, hi afegim el tros de cansalada rostat. Al damunt de la cansalada hi posarem una piparra i hi afegim una mica de julivert picat. Que vagi de gust!