Meló Gàllia. Meló farcit de vigília
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 2 melons Gàl·lia madurs
- 3 cullerades de salsa de soja
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd llarg
- estragó fresc
- 1 cl de mostassa de fines herbes
- 100 g de mongetes seques bullides
- 2 llaunes de calamarsets farcits amb tinta
PREPARACIÓ
1. Feu un barret als melons, tallant-los la part de dalt, i els buideu de llavors i fibres.
2. Després, comenceu a fer el farciment en un bol amb la mostassa, la salsa de soja, la tinta de calamarset i l'estragó picat.
3. A continuació, salteu els daus de pebrot verd i vermell per separat i els afegiu al farciment.
4. Ho rectifiqueu de sal i hi incorporeu els calamarsets tallats rodanxes.
5. Farciu els melons amb tot plegat i llestos!
2. Després, comenceu a fer el farciment en un bol amb la mostassa, la salsa de soja, la tinta de calamarset i l'estragó picat.
3. A continuació, salteu els daus de pebrot verd i vermell per separat i els afegiu al farciment.
4. Ho rectifiqueu de sal i hi incorporeu els calamarsets tallats rodanxes.
5. Farciu els melons amb tot plegat i llestos!