Melmelada de papaia amb mousse de cava
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jean-Louis Durand
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Chez Bernard, Vilanova i la Geltrú
INGREDIENTS
- 1 papaia
- 1 ampolla de cava
- 3 rovells d'ou
- 100 g de sucre
- 1 llimona
- gelat de vainilla
- 200 g de nata
- malvasia
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la papaia tallada en trossos i macerada amb malvasia en un cassó.
Incorporeu-hi el sucre i una mica de malvasia i deixeu-ho coure. Un cop hagi adoptat la consistència adequada, tritureu-ho i reserveu-ho. Per fer la mousse de cava, poseu el cava, el suc de llimona i les fulles de gelatina, que prèviament haureu remullat, en un cassó i deixeu-ho reduir. Mentrestant, barregeu els rovells d'ou amb sucre. Després, afegiu-ho al cava i aneu-ho remenant. Quan la barreja estigui completament freda, incorporeu-hi la crema de llet i munteu-ho. I ja per acabar, disposeu la melmelada al fons d'una copa i després col·loqueu-hi la mousse de cava. A continuació, poseu una bola de gelat de vainilla a sobre. Podeu decorar el plat amb una malla de sucre.
Incorporeu-hi el sucre i una mica de malvasia i deixeu-ho coure. Un cop hagi adoptat la consistència adequada, tritureu-ho i reserveu-ho. Per fer la mousse de cava, poseu el cava, el suc de llimona i les fulles de gelatina, que prèviament haureu remullat, en un cassó i deixeu-ho reduir. Mentrestant, barregeu els rovells d'ou amb sucre. Després, afegiu-ho al cava i aneu-ho remenant. Quan la barreja estigui completament freda, incorporeu-hi la crema de llet i munteu-ho. I ja per acabar, disposeu la melmelada al fons d'una copa i després col·loqueu-hi la mousse de cava. A continuació, poseu una bola de gelat de vainilla a sobre. Podeu decorar el plat amb una malla de sucre.