Mar i muntanya de mero i pollastre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Rué
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El toc de Gràcia, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de mero
  • 400 g de pollastre de corral
  • 100 g de mongeta del ganxet cuites
  • 16 cebetes
  • 25 g de xocolata (70% de cacau)
  • 1/2 l de fumet vermell
  • 1/2 l de brou de pollastre
  • sal i pebre
  • oli d'oliva verge extra

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli fregiu el pollastre i el mero salpebrats, fins que estiguin dauradets.
A continuació, poseu en un cassó el brou de pollastre, el fumet vermell, el pollastre i el mero i deixeu-ho coure tot junt durant 10 minuts. Tot seguit, retireu el mero del cassó, afegiu-hi les cebetes, les mongetes i la xocolata, i deixeu-ho coure tot durant 10 minuts més. Finalment, torneu a posar el mero al cassó i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.

I ja per acabar, emplateu el mero i el pollastre i salseu-ho amb el suc de la cocció amb les mongetes i les cebetes.
Anar al contingut