Mar i muntanya de llom de conill amb popets

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Lurdes Folguera
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: L'oca pintada, Navata (Alt Empordà)

INGREDIENTS

  • oli abundant
  • 2 lloms de conill
  • 1/2 kg de popets
  • farigola, llorer, sal i pebre
  • menta, estragó i sàlvia
  • pebre vermell picant i pebre dolç
  • 1 gotet de vi blanc

PREPARACIÓ

Salpebreu el lloms de conill amb la sal i els dos pebres i confiteu-los en un cassó amb oli abundant i un manat d'herbes a uns 80 graus durant 2 hores.
Mentrestant, peleu les patates, talleu-les a làmines molt fines i confiteu-les en un cassó amb oli abundant durant 10 minuts.

A continuació, saleu els popets i salteu-los en una paella amb oli, pebre vermell i el vi ranci.

I ja per acabar, emplateu les patates confitades i poseu-hi a sobre els lloms de conill tallats a rodanxes gruixudes i els popets. Podeu guarnir el plat amb una mica d'estragó.
Anar al contingut