Mar i muntanya de llom de conill amb popets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lurdes Folguera
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: L'oca pintada, Navata (Alt Empordà)
INGREDIENTS
- oli abundant
- 2 lloms de conill
- 1/2 kg de popets
- farigola, llorer, sal i pebre
- menta, estragó i sàlvia
- pebre vermell picant i pebre dolç
- 1 gotet de vi blanc
PREPARACIÓ
Salpebreu el lloms de conill amb la sal i els dos pebres i confiteu-los en un cassó amb oli abundant i un manat d'herbes a uns 80 graus durant 2 hores.
Mentrestant, peleu les patates, talleu-les a làmines molt fines i confiteu-les en un cassó amb oli abundant durant 10 minuts.
A continuació, saleu els popets i salteu-los en una paella amb oli, pebre vermell i el vi ranci.
I ja per acabar, emplateu les patates confitades i poseu-hi a sobre els lloms de conill tallats a rodanxes gruixudes i els popets. Podeu guarnir el plat amb una mica d'estragó.
Mentrestant, peleu les patates, talleu-les a làmines molt fines i confiteu-les en un cassó amb oli abundant durant 10 minuts.
A continuació, saleu els popets i salteu-los en una paella amb oli, pebre vermell i el vi ranci.
I ja per acabar, emplateu les patates confitades i poseu-hi a sobre els lloms de conill tallats a rodanxes gruixudes i els popets. Podeu guarnir el plat amb una mica d'estragó.