Mandonguilles de col

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Mariona Quadrada
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Taller de cuina Mariona Quadrada, Reus
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els fesols, com la resta de llegums es ric en fibra soluble i insoluble. La soluble ens ajuda a regular els nivells de colesterol, i la insoluble regula el trànsit intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 col bullida
  • 200 g de fesols del ganxet bullits
  • 1 all escalivat
  • 1 tomàquet escalivat
  • 25 g d'ametlles torrades
  • 5 g de pols de nyora
  • 4 cullerades de farina
  • julivert
  • aigua
  • sal
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, talleu els tronxos de les cols i amb les fulles feu-ne mandonguilles, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb oli abundant.

Per fer el suquet de romesco, poseu en un bol les ametlles, la pols de nyora, el julivert picat, el tomàquet escalivat i pelat, l'all escalivat, una mica d'aigua i la farina i tritureu-ho tot amb el túrmix.

A continuació, poseu el suquet en una cassola, afegiu-hi els fesols i les mandonguilles, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure uns 15 minuts.I ja per acabar, emplateu les mandonguilles amb els fesols.
Anar al contingut