Makis de llamàntol

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carles Abellan
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Comerç 24, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 alvocat
  • oli de gira-sol
  • 1 llamàntol
  • sal
  • 1/2 pebrot jalapeño
  • 12 fulles de coriandre
  • pebre
  • 50 g d'arròs
  • salsa de soja
  • oli de sèsam
  • vinagre d'arròs
  • suc de llima

PREPARACIÓ

Per fer el guacamole, poseu a la thermomix el pebrot jalapeño sense llavors, el coriandre, l'alvocat pelat i tallat a trossos,
, el suc de llima, la sal i el pebre i tritureu-ho fins que quedi una salsa ben fina.

A continuació, poseu l'arròs, que haureu rentat, en un cassó, cobriu-lo amb una mica d'aigua, tapeu el cassó i deixeu-lo coure durant 12 minuts. Després, escorreu l'arròs, poseu-lo en un bol juntament amb una mica de salsa de soja, vinagre d'arròs i oli de sèsam i remeneu-ho bé amb les mans.

Tot seguit, talleu làmines ben fines d'alvocat, poseu-les sobre un paper film, premseu-les bé, poseu-hi al mig el llamàntol tallat a rodanxes i l'arròs i emboliqueu-ho tot com si fos un caneló.

Per fer la salsa de coral, poseu a la thermomix el coral del llamàntol, l'oli de gira-sol i una mica de sal i tritureu-ho tot.

I ja per acabar, emplateu el caneló i poseu-hi la salsa de coral a un costat i el guacamole a l'altre.
Anar al contingut