Maires olé amb amanida
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 4 maires
- grans de pebre
- pebre bord dolç
- vinagre blanc
- 2 bosses de blat de moro torrat
- 1/2 llimona.
- oli d'oliva 0,4
- fulles d'orenga
- 1 xampinyó gros
- 1 ceba tendra
- 1 tomàquet raff
- 1 enciam llarg
- 1 escarola de cabell d'àngel
- oli d gira-sol
PREPARACIÓ
Preparació: 1 hora
Cocció: 10 minuts
1. Fregiu els grans de pebre i l'orenga un moment i afegiu-ho a l'oli per marinar.
2. Afegiu-hi el suc de mitja llimona, el pebre bord i l'orenga torrada. Marineu-hi les maires uns 30 minuts, a la nevera.
3. Prepareu els ingredients per fer l'amanida: l'escarola, el xampinyó i el tomàquet.
4. Per coure les maires, dreneu-les de la marinada amb un paper absorbent. Reserveu-les.
5. Tritureu el blat de moro torrat per fer-ne farina, arrebosseu-hi les maires i fregiu-les amb oli de gira-sol. Poseu-les damunt un paper absorbent per treure'n l'excedent d'oli.
6. Munteu l'amanida i guarniu el plat amb l'amanida salsada amb la marinada i amb granulat de blat de moro torrat.
Cocció: 10 minuts
1. Fregiu els grans de pebre i l'orenga un moment i afegiu-ho a l'oli per marinar.
2. Afegiu-hi el suc de mitja llimona, el pebre bord i l'orenga torrada. Marineu-hi les maires uns 30 minuts, a la nevera.
3. Prepareu els ingredients per fer l'amanida: l'escarola, el xampinyó i el tomàquet.
4. Per coure les maires, dreneu-les de la marinada amb un paper absorbent. Reserveu-les.
5. Tritureu el blat de moro torrat per fer-ne farina, arrebosseu-hi les maires i fregiu-les amb oli de gira-sol. Poseu-les damunt un paper absorbent per treure'n l'excedent d'oli.
6. Munteu l'amanida i guarniu el plat amb l'amanida salsada amb la marinada i amb granulat de blat de moro torrat.