Magret d'ànec amb vi negre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pitarra
INGREDIENTS
- 4 magrets d'ànec
- 1 l de vi negre
- sal
- pebre negre en gra
- 1 porro
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 branqueta d'api Per a la guarnició:
- 16 castanyes
- 1 cullerada de sucre
- 1/2 l de crema de llet
PREPARACIÓ
Per començar, talleu les verdures per a marinar l'ànec i poseu-les en una safata juntament amb el llorer, el pebre en gra, el vinagre, l'oli, la sal i el vi negre.
Abans de posar-hi el magret, feu-li uns talls per la part de la pell perquè així se us courà millor. Deixeu-ho macerar 24 hores a la nevera. Un cop macerat, fregiu-lo en una paella. D'altra banda, reduïu els sucs de la maceració, prèviament colats. Per a fer la salsa, poseu la crema de llet en un cassó juntament amb les castanyes i espereu que redueixi. Per emplatar, feu un fons amb la reducció del vi. Col.loqueu-hi al damunt el magret d'anec tallat a làmines. I al centre, una tartaleta de pasta de full amb la crema de castanyes.
Abans de posar-hi el magret, feu-li uns talls per la part de la pell perquè així se us courà millor. Deixeu-ho macerar 24 hores a la nevera. Un cop macerat, fregiu-lo en una paella. D'altra banda, reduïu els sucs de la maceració, prèviament colats. Per a fer la salsa, poseu la crema de llet en un cassó juntament amb les castanyes i espereu que redueixi. Per emplatar, feu un fons amb la reducció del vi. Col.loqueu-hi al damunt el magret d'anec tallat a làmines. I al centre, una tartaleta de pasta de full amb la crema de castanyes.