Magret d'ànec amb saltat de llenties
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Magret d'ànec amb saltat de llenties
- (per a 2 persones)
- 1 magret d'ànec
- 200 g de llenties cuites
- 80 g de germinacions de soja
- 50 g de germinacions de llenties verdes
- 1 poma golden
- 1 fulla de col
- mostassa
- caramel de vinagre de Mòdena
PREPARACIÓ
1.Comencem el plat marcant el magret. L'hi posem sal i pebre, i cap a la cassola sense oli, per la part de la pell. El magret s'anirà fent amb el seu mateix greix. Quan estigui dauradet, el retirem.
2.Mentrestant, tallem la col ben prima i també la poma. Posem primer la poma al wok, que s'anirà fent amb el greix de l'ànec. Una espurna de sal i una mica de pebre. Hi afegim els brots de soja i després la col.
3.Ara afegim una mica més d'aigua al wok. Després, hi aboquem les llenties i abaixem el foc.
4.Hi afegim també la mostassa i una mica de caramel de vinagre de Mòdena. I ho emplatem posant el magret al plat i hi posem un motlle que omplim amb el saltat de les llenties.
2.Mentrestant, tallem la col ben prima i també la poma. Posem primer la poma al wok, que s'anirà fent amb el greix de l'ànec. Una espurna de sal i una mica de pebre. Hi afegim els brots de soja i després la col.
3.Ara afegim una mica més d'aigua al wok. Després, hi aboquem les llenties i abaixem el foc.
4.Hi afegim també la mostassa i una mica de caramel de vinagre de Mòdena. I ho emplatem posant el magret al plat i hi posem un motlle que omplim amb el saltat de les llenties.