Magret d'ànec amb prunes

imatge de recurs
  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a dues persones:
  • 1 pit d'ànec
  • cervesa de doble malta
  • arrel de regalèssia
  • mantega
  • prunes dessecades sense pinyol
  • pinya escalivada

PREPARACIÓ

1. Per a fer la salsa del magret, tallem les prunes i posem la mantega dins d'un cassó calent. Pelem un tros de regalèssia i posarem les prunes a dins el cassó, i després, la branqueta de regalèssia per infusionar. Ho remenem tot.

2. Quan les prunes estiguin ben daurades, hi afegirem de mica en mica la cervesa.

3. Treure'm la polpa de la pinya escalivada i la tallarem. Marcarem el pit d'ànec. El posem a la planxa sense oli perquè es vagi daurant. Mentrestant, escalfem la pinya escalivada al microones.

Aquest plat s'acompanya d'una amanida d'arròs salvatge, com a entrant, al menú proposat el 17 d'abril.



Anar al contingut