Magret d'ànec amb múrgules i moscatell

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pere Massana
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Pere del maset, Sant Pau d'Ordal

INGREDIENTS

  • 2 magrets d'ànec
  • 30 múrgules mitjanes
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 manat d'espàrrecs
  • 1 gotet de moscatell
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada ben petita.

Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el moscatell i deixeu-ho reduir a foc suau.

Mentrestant, en un cassó amb aigua bullint escaldeu les múrgules durant un minut. Després, retireu-les del cassó, escorreu-les i reserveu-les.

A continuació, coleu el sofregit de ceba i moscatell, poseu-lo en un cassó amb les múrgules i deixeu-lo coure durant uns minuts més.

Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu el magret salpebrat. Quan estigui ros, poseu-lo en una safata i deixeu-lo coure al forn durant 5 minuts a 160 graus.

Finalment, en una paella amb una mica d'oli salteu els espàrrecs durant un parell de minuts.

I ja per acabar, emplateu el magret tallat a rodanxes, poseu-hi les múrgoles amb la salsa per sobre i guarniu el plat amb els espàrrecs.
Anar al contingut