Magret d'ànec amb múrgules i moscatell
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Massana
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Pere del maset, Sant Pau d'Ordal
INGREDIENTS
- 2 magrets d'ànec
- 30 múrgules mitjanes
- 1 ceba de Figueres
- 1 manat d'espàrrecs
- 1 gotet de moscatell
- oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada ben petita.
Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el moscatell i deixeu-ho reduir a foc suau.
Mentrestant, en un cassó amb aigua bullint escaldeu les múrgules durant un minut. Després, retireu-les del cassó, escorreu-les i reserveu-les.
A continuació, coleu el sofregit de ceba i moscatell, poseu-lo en un cassó amb les múrgules i deixeu-lo coure durant uns minuts més.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu el magret salpebrat. Quan estigui ros, poseu-lo en una safata i deixeu-lo coure al forn durant 5 minuts a 160 graus.
Finalment, en una paella amb una mica d'oli salteu els espàrrecs durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu el magret tallat a rodanxes, poseu-hi les múrgoles amb la salsa per sobre i guarniu el plat amb els espàrrecs.
Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el moscatell i deixeu-ho reduir a foc suau.
Mentrestant, en un cassó amb aigua bullint escaldeu les múrgules durant un minut. Després, retireu-les del cassó, escorreu-les i reserveu-les.
A continuació, coleu el sofregit de ceba i moscatell, poseu-lo en un cassó amb les múrgules i deixeu-lo coure durant uns minuts més.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu el magret salpebrat. Quan estigui ros, poseu-lo en una safata i deixeu-lo coure al forn durant 5 minuts a 160 graus.
Finalment, en una paella amb una mica d'oli salteu els espàrrecs durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu el magret tallat a rodanxes, poseu-hi les múrgoles amb la salsa per sobre i guarniu el plat amb els espàrrecs.