Magret d'ànec amb chutney de pera escalivada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gonzalo Ferreruela
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Ferreruela

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 4 magrets de 300 g
  • 4 peres conferència
  • 30 g de sucre morè
  • 15 g de vinagre de xerès
  • 4 làmines de gingebre fresc
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per fer el chutney de pera, emboliqueu les peres, senceres, amb paper d'alumini i poseu-les damunt les brases, a la barbacoa de sobretaula per escalivar-les. Quan ja estiguin fetes, deixeu-les reposar sense desembolicar per acabar d'escalivar.

A continuació, peleu les peres, talleu-les a quarts i reserveu-ne 4 quarts per guarnir el plat. Seguidament, poseu el sucre, el vinagre, la resta de les peres i el gingebre en un cassó, tapeu-lo i deixeu-lo coure a foc lent durant 5 minuts. Després, retireu el gingebre del cassó i tritureu amb el pímer el contingut restant: el sucre, el vinagre i les peres.

Tot seguit, marqueu el magret fent unes incisions a la pell, salpebreu-lo i rostiu-lo a la paella per la banda de la pell, però deixeu-lo rosat de dins. Finalment, talleu el magret a llesques.

I ja per acabar, emplateu els talls de magret, salseu-los amb el chutney i guarniu el plat amb els quarts de pera escalivada que havíeu reservat.
Anar al contingut