Maduixots amb pebre negre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Pérez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Piña de Plata, Sant Cugat del Vallès
INGREDIENTS
- 500 g de maduixots
- 80 g de mantega
- 50 g de sucre morè
- 10 g de pebre negre mòlt
- 1 copa de Drambuie (licor de wisky )
- 250 g de gelat de vainilla
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb mantega abundant, fregiu-hi els maduixots tallats a trossos.
Tot seguit afegiu-hi pebre abundant, sucre morè i remeneu-ho bé.
A continuació, en un cassó calent, poseu-hi el Drambuie, flamegeu-lo i de seguida afegiu-lo a la paella dels maduixots. Finalment, deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts.
I ja per acabar, emplateu els maduixots al fons del plat i guarniu-ho amb una bola de gelat de vainilla.
Tot seguit afegiu-hi pebre abundant, sucre morè i remeneu-ho bé.
A continuació, en un cassó calent, poseu-hi el Drambuie, flamegeu-lo i de seguida afegiu-lo a la paella dels maduixots. Finalment, deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts.
I ja per acabar, emplateu els maduixots al fons del plat i guarniu-ho amb una bola de gelat de vainilla.