Maduixes amb vinagre
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Maduixes amb vinagre
- 1,5 kg de maduixes
- vinagre de poma
- 1/2 kg de sucre
- canyella
PREPARACIÓ
1.Posem les maduixes en un bol i hi afegim la canyella.
2.Barregem el vinagre amb el sucre en un altre recipient. Ho batem bé i ho tirem per damunt de les maduixes. Ho deixem marinar a la nevera.
3.Colem les maduixes, separant-les del suc on han estat marinant. Les triturem, aconseguint una textura semblant a la d'un puré.
4.Hi afegim nata freda muntada i ho anem barrejant. Posem aquesta mescla en una copa.
5.En un altre bol, posem la gelatina amb una mica del suc on han macerat les maduixes, i deixem que actuï. A continuació, aboquem part d'aquesta preparació a la copa.
6.Una altra capa de puré amb nata a la copa.
7.Preparem un caramel reduint el suc que ens ha quedat de macerar les maduixes. Pel damunt de la copa, hi posem el caramel i, per acabar, una maduixa natural.
2.Barregem el vinagre amb el sucre en un altre recipient. Ho batem bé i ho tirem per damunt de les maduixes. Ho deixem marinar a la nevera.
3.Colem les maduixes, separant-les del suc on han estat marinant. Les triturem, aconseguint una textura semblant a la d'un puré.
4.Hi afegim nata freda muntada i ho anem barrejant. Posem aquesta mescla en una copa.
5.En un altre bol, posem la gelatina amb una mica del suc on han macerat les maduixes, i deixem que actuï. A continuació, aboquem part d'aquesta preparació a la copa.
6.Una altra capa de puré amb nata a la copa.
7.Preparem un caramel reduint el suc que ens ha quedat de macerar les maduixes. Pel damunt de la copa, hi posem el caramel i, per acabar, una maduixa natural.