Macarrons de festa amb caviar

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carme Ruscalleda
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Sant Pau, Sant Pol de Mar

INGREDIENTS

  • 250 g de macarrons fins
  • 2 porros
  • 2 alls tendres
  • 2 carbassons
  • 2 pastanagues
  • cibulet
  • 100 g de mató
  • 50 g de crema de llet
  • 50 g de formatge semisec de vaca
  • oli d'oliva
  • sal,
  • pebre
  • 100 g de caviar

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu els macarrons en una olla amb aigua i sal.
Tot seguit, sofregiu en una paella amb oli l'all tendre i el porro picat procurant que no quedi ros, només perfumat. A continuació, escaldeu en una olla amb aigua les boletes de carbassó i de pastanaga durant 15 segons. Per fer el fons cremós dels macarrons, poseu en un bol mató esmicolat, crema de llet, cibulet picat, sal i pebre, i remeneu-ho. Després, col·loqueu el fons cremós en una safata. Poseu els macarrons, que prèviament haureu amanit amb el sofregit i les boletes de verdura, a sobre. Cobriu-ho amb una mica de formatge ratllat per sobre i escalfeu-los al forn. I ja per acabar, emplateu els macarrons i disposeu-hi una mica de caviar per sobre.
Anar al contingut