Macarrons de festa amb caviar
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carme Ruscalleda
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Sant Pau, Sant Pol de Mar
INGREDIENTS
- 250 g de macarrons fins
- 2 porros
- 2 alls tendres
- 2 carbassons
- 2 pastanagues
- cibulet
- 100 g de mató
- 50 g de crema de llet
- 50 g de formatge semisec de vaca
- oli d'oliva
- sal,
- pebre
- 100 g de caviar
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu els macarrons en una olla amb aigua i sal.
Tot seguit, sofregiu en una paella amb oli l'all tendre i el porro picat procurant que no quedi ros, només perfumat. A continuació, escaldeu en una olla amb aigua les boletes de carbassó i de pastanaga durant 15 segons. Per fer el fons cremós dels macarrons, poseu en un bol mató esmicolat, crema de llet, cibulet picat, sal i pebre, i remeneu-ho. Després, col·loqueu el fons cremós en una safata. Poseu els macarrons, que prèviament haureu amanit amb el sofregit i les boletes de verdura, a sobre. Cobriu-ho amb una mica de formatge ratllat per sobre i escalfeu-los al forn. I ja per acabar, emplateu els macarrons i disposeu-hi una mica de caviar per sobre.
Tot seguit, sofregiu en una paella amb oli l'all tendre i el porro picat procurant que no quedi ros, només perfumat. A continuació, escaldeu en una olla amb aigua les boletes de carbassó i de pastanaga durant 15 segons. Per fer el fons cremós dels macarrons, poseu en un bol mató esmicolat, crema de llet, cibulet picat, sal i pebre, i remeneu-ho. Després, col·loqueu el fons cremós en una safata. Poseu els macarrons, que prèviament haureu amanit amb el sofregit i les boletes de verdura, a sobre. Cobriu-ho amb una mica de formatge ratllat per sobre i escalfeu-los al forn. I ja per acabar, emplateu els macarrons i disposeu-hi una mica de caviar per sobre.