Lluç farcit amb salsa de parmesà
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Lluç farcit amb salsa de parmesà
- (per a 2 persones)
- 1 lluç de palangre d'1,5 kg
- 1/2 kg llagostins cuits
- 100 g salmó fumat
- 30 g farina blanca
- 40 g mantega
- 100 g formatge parmesà
- 1/2 l llet
PREPARACIÓ
1.Comencem a fer la beixamel bullint la llet. Posem la mantega en un altre bol i la deixem desfer. Després hi afegim la farina.
2.Barregem la llet amb la mantega i la farina, i ho anem remenant. Hi afegim el suc del cap dels llagostins passat pel colador.
3.Tallem ben fi el salmó, i l'anem posant en una de les parts del llom del lluç de palangre. Després, els llagostins pelats al damunt.
4.Dobleguem el lluç i el posem a la safata, amb una mica de mantega a la base.
5.Amb un cullerot hi posem pel damunt la beixamel fins que quedi cobert del tot. I acabem ratllant-hi formatge parmesà pel damunt.
6.I cap el forn, a 180 graus.
Acompanyem amb un vi Bornos, amb raïm verdejo, sota la D.O. de Rueda. Un vi àcid i dolç a la vegada.
2.Barregem la llet amb la mantega i la farina, i ho anem remenant. Hi afegim el suc del cap dels llagostins passat pel colador.
3.Tallem ben fi el salmó, i l'anem posant en una de les parts del llom del lluç de palangre. Després, els llagostins pelats al damunt.
4.Dobleguem el lluç i el posem a la safata, amb una mica de mantega a la base.
5.Amb un cullerot hi posem pel damunt la beixamel fins que quedi cobert del tot. I acabem ratllant-hi formatge parmesà pel damunt.
6.I cap el forn, a 180 graus.
Acompanyem amb un vi Bornos, amb raïm verdejo, sota la D.O. de Rueda. Un vi àcid i dolç a la vegada.