Lluç de palangre amb oli d'oliva verge
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Massana
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Massana, Girona
INGREDIENTS
- 4 troncs de lluç de 225 g
- 2 patates
- 2 grans d'all
- 200 g de rossinyols
- farigola
- oli d'oliva verge
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les patates pelades i tallades en làmines en una paella amb oli abundant, i deixeu-les estovar durant uns 5 o 7 minuts a foc lent.
A continuació, poseu les patates cobrint el fons d'una safata pel forn. Col·loqueu a sobre del lluç una mica d'all laminat, la farigola, un rajolí d'oli i uns rossinyols, que prèviament haureu saltat en una paella. Després, cobriu la safata amb paper d'alumini i deixeu-ho coure al forn durant 15 minuts a 180 graus. I ja, per acabar, emplateu les patates i el peix, i salsegeu-ho amb una mica del suc que ha quedat a la safata.
A continuació, poseu les patates cobrint el fons d'una safata pel forn. Col·loqueu a sobre del lluç una mica d'all laminat, la farigola, un rajolí d'oli i uns rossinyols, que prèviament haureu saltat en una paella. Després, cobriu la safata amb paper d'alumini i deixeu-ho coure al forn durant 15 minuts a 180 graus. I ja, per acabar, emplateu les patates i el peix, i salsegeu-ho amb una mica del suc que ha quedat a la safata.