Lluç amb trompetes de la mort i alls tendres

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Manubens
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Nau, Barcelona

INGREDIENTS

  • 100 g de trompetes de la mort
  • 1 manat d'alls tendres
  • 400 g de supremes de lluç
  • tomàquets 'cherry'
  • oli
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu les trompetes de la mort amb aigua i sal.
Mentrestant, en una paella amb oli, confiteu els alls tendres. A continuació, en una safata de forn, poseu-hi les trompetes bullides, els alls tendres confitats, les supremes de lluç i els tomàquets 'cherry'. Rectifiqueu-ho de sal i poseu-ho al forn a 180 graus durant 4 minuts, aproximadament. Tot seguit, retireu el lluç del forn, emplateu-lo i poseu-hi les trompetes de la mort i els tomàquets 'cherry' al voltant. Finalment, cobriu el plat amb una mica de l'oli que ha quedat a la safata.
Anar al contingut