Lluį amb salsa verda

Puntuaciķ:

2,78 / 5

Categoria:
segons
Aliment principal:
peix
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboraciķ:

Puntua (269 vots)

Tags:


Canals:

Ingredients

  • 2 kg de lluį de palangre
  • 1/2 kg d'escopinyes de gallet
  • 1 cabeįa d'alls
  • julivert
  • oli d'oliva verge
  • 1 l de fumet de lluį
  • 1 kg de patates
  • 8 puntes d'espārrecs
  • sal Maldon

Elaboraciķ

Per comenįar, poseu les escopinyes en un bol amb aigua durant uns minuts.

Seguidament, escorreu-les i poseu-les a coure al foc en un cassķ tapat. Quan ja s'hagin obert, retireu-les del foc, traieu-ne la closca i reserveu-les.

Per fer la salsa verda, en un cassķ amb una mica d'oli, sofregiu els alls laminats.

Quan estiguin daurats, retireu-los, afegiu el fumet de lluį al cassķ i deixeu-ho coure. Quan la salsa hagi reduīt, afegiu-hi les escopinyes i el julivert picat i remeu-ho tot bé.

A continuaciķ, emboliqueu les patates amb paper d'alumini i deixeu-les coure al forn durant 30 minuts a 180 graus.

Després, desemboliqueu-la, talleu-la per la meitat i salteu-la en una paella amb una mica d'oli.

Tot seguit, en una paella ben calenta amb una mica d'oli, fregiu el lluį tallat a trossos ben gruixuts, fins que quedi ben dauradet.

Finalment, en una altra paella amb una mica d'oli salteu les puntes d'espārrecs.

I ja per acabar, poseu la salsa verda amb les escopinyes al fons del plat, poseu-hi el lluį, la patata i els espārrecs a sobre, i guarniu-ho tot amb una mica de sal Maldon.

Fotos de la recepta (1)

El restaurant

Catalina

Cuiner: Josep Lacambra

C/ Anglí, 4 bis. Barcelona.

93 206 17 91

La música

La canįķ: "How Can I Mend a Broken Heart"

Intčrpret: Al Green

Comentaris (0)