Lluç amb patates i allipebre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Chez Bernard, Vilanova i la Geltrú
INGREDIENTS
- 1 lluç de palangre
- 500 g de patates
- 3 nyores
- 3 grans d'all
- fumet
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- oli d'oliva
- 1 copa de vi negre
PREPARACIÓ
Per començar, confiteu les patates tallades en làmines i la ceba en un cassó amb oli abundant.
Salpebreu-ho i deixeu-ho coure a foc lent. Mentrestant, poseu oli en una cassola i afegiu-hi els alls sencers pelats, les nyores, el pebre vermell i el vi negre i remeneu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi el fumet ben calent i deixeu-ho reduït. Quan hagi reduït, tritureu-ho. A continuació, salpebreu el lluç i feu-lo en una paella calenta amb oli. I ja per acabar, emplateu les patates i la ceba. Disposeu a sobre el lluç i col·loqueu la salsa pel cantó.
Salpebreu-ho i deixeu-ho coure a foc lent. Mentrestant, poseu oli en una cassola i afegiu-hi els alls sencers pelats, les nyores, el pebre vermell i el vi negre i remeneu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi el fumet ben calent i deixeu-ho reduït. Quan hagi reduït, tritureu-ho. A continuació, salpebreu el lluç i feu-lo en una paella calenta amb oli. I ja per acabar, emplateu les patates i la ceba. Disposeu a sobre el lluç i col·loqueu la salsa pel cantó.