Lluç amb oli de pinyons
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Lluç amb oli de pinyons
- (per a 2 persones)
- 1 llom de lluç de palangre
- 200 g mongetes tendres de Kenya
- 25 g mantega
- 2 cullerades pinyons
- 25 g ceps congelats
- 1 culleradeta farina de ceps
PREPARACIÓ
1. Posem una paella al foc amb una miqueta de mantega i un rajolinet d'oli, al voltant de la mantega.
2. Hi daurem els pinyons. En un minut, aproximadament, ja estaran a punt.
3. Posem les mongetes tendres en un recipient de vidre. Hi afegim una mica de la farina de ceps i una mica de sal.
4. L'aigua de descongelar els ceps, l'afegim a les mongetes per coure-les al vapor. Tapem el recipient amb una mica de paper film. Fem un parell de foradets de seguretat i cap al microones durant 6 minuts, a 600 watts.
5. Posem una altra paella al foc fins que sigui ben calenta. Hi afegim un rajolí d'oli i una miqueta de sal.
6. Fem uns talls de lluç i els comencem a marcar per la part de la pell.
7. Tallem els ceps a trossets, un cop descongelats, i els afegim a la cassola dels pinyons. Hi afegim una miqueta de sal i una mica de l'aigua de coure les mongetes.
8. Posem els talls de lluç que hem marcat a la paella on tenim els pinyons i els ceps. Uns segons i ja ho tindrem!
9. Emplatem: en un plat fondo hi posem les mongetes tendres, totes en línia. Posem els ceps i els pinyons escampats al damunt de les mongetes. A sobre, hi posem la suprema de lluç i ho salsem amb una mica de crema de ceps (l'entrant que acompanya aquest plat en el menú que us proposem en aquesta ocasió). Que vagi molt de gust!
2. Hi daurem els pinyons. En un minut, aproximadament, ja estaran a punt.
3. Posem les mongetes tendres en un recipient de vidre. Hi afegim una mica de la farina de ceps i una mica de sal.
4. L'aigua de descongelar els ceps, l'afegim a les mongetes per coure-les al vapor. Tapem el recipient amb una mica de paper film. Fem un parell de foradets de seguretat i cap al microones durant 6 minuts, a 600 watts.
5. Posem una altra paella al foc fins que sigui ben calenta. Hi afegim un rajolí d'oli i una miqueta de sal.
6. Fem uns talls de lluç i els comencem a marcar per la part de la pell.
7. Tallem els ceps a trossets, un cop descongelats, i els afegim a la cassola dels pinyons. Hi afegim una miqueta de sal i una mica de l'aigua de coure les mongetes.
8. Posem els talls de lluç que hem marcat a la paella on tenim els pinyons i els ceps. Uns segons i ja ho tindrem!
9. Emplatem: en un plat fondo hi posem les mongetes tendres, totes en línia. Posem els ceps i els pinyons escampats al damunt de les mongetes. A sobre, hi posem la suprema de lluç i ho salsem amb una mica de crema de ceps (l'entrant que acompanya aquest plat en el menú que us proposem en aquesta ocasió). Que vagi molt de gust!